LederVisie geeft uw meubels een tweede leven

Ledervisie is uitgegroeid tot een all-round leerspecialist. Sinds 1992 zijn we begonnen met een revolutionaire spuittechniek met speciaal eigen ontwikkelde leerverf. Het doel was oorspronkelijk om alleen leer te spuiten, omdat leer altijd verkleurt, slijtplekken gaat vertonen of vaal wordt. Het bleek al snel, dat het opnieuw kleuren van leer alleen niet voldoende was. Vele meubels vertoonden craquelé plekken, breukjes of zelfs al scheuren. Het gevolg daarvan was dat we deze slechte delen leer moesten vervangen. Dit is uitgegroeid van enkele delen leer vervangen in combinatie met het spuiten van het meubel tot complete herstofferingen in leer.

Het opnieuw kleuren/spuiten van leer en het vervangen van delen leer hebben wij tot een specialistisch beroep verheven. Omdat het leer zelf en de afwerkingen (vol-analine, semi-analine, gedekverfd leer etc.) op leer verschillend zijn is er ook steeds een ander bewerking nodig om het leer weer in optimale conditie te krijgen.

Door onze grote kennis van diverse typen meubels kunnen wij U telefonisch al zeer gerichte prijzen geven aan de hand van een aantal specifieke vragen. Tijdens een expertise zullen wij ten alle tijden aangeven of renoveren of herbekleden de beste optie is, en welke kosten daaraan verbonden zijn.

LederVisie Drachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *